+31 85 064 06 18 Paalbergweg 26, 1105 BV Amsterdam Oude Loswal 32, 1217 TG Hilversum Ma - Vrij 9.00 - 18.00

5 redenen om bij ZorgRecruit te freelancen

De gezondheidszorg is een van de populairste onderwerpen van het maatschappelijk debat in Nederland. De zorgvacatures vliegen ondertussen de pan uit. Zorgverleners willen doen waar ze goed in zijn, het verlenen van goede zorg. Freelancen in de zorg is populair geworden. Dat is niet zo gek. Zzp’er zijn in de zorg is om verschillende redenen erg aantrekkelijk. Lees hier dé 5 redenen om bij ZorgRecruit te freelancen.

Leestijd: 3 minuten

1. Veel werk is weinig onzekerheid

Onzekerheid is vaak een probleem voor zzp’ers. Je bent voor jouw inkomen afhankelijk van opdrachten. We kunnen met zekerheid stellen dat je als zzp’er in de zorg niet bang hoeft te zijn voor een tekort aan opdrachten. Er staan tienduizenden vacatures in de zorg open. Bij ZorgRecruit is er genoeg keuze. Jij bepaalt bij wie je uiteindelijk aan de slag wil gaan. Goed om te weten; bij ons zit je niet vast aan een concurrentiebeding.

2. Vrijheid is blijheid

We zien weinig zzp’ers terugstromen naar een dienstverband. De tevredenheid onder ZZP’ers in de zorg is over het algemeen groot. Dat is niet zo gek. Als zzp’er geniet je een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. Zelf bepalen wanneer en waar je een opdracht uitvoert is voor veel zorgverleners waardevol. Bij ZorgRecruit bepaal je zelf wanneer je beschikbaar bent, hoe jouw rooster eruitziet en in welke regio je gaat werken. Ook bepaal je zelf jouw tarief en voorwaarden.

3. Géén extra kosten

Bij ZorgRecruit betaal je ons niets. Het aanmelden is gratis. Wij brengen geen bemiddelingskosten in rekening. Jij schrijft je gratis in en bepaalt jouw eigen tarief. Wij gaan voor jou op zoek naar geschikte opdrachten.

4. Begeleiding bij freelancen

Zodra je je hebt aangemeld krijg je een vaste contactpersoon waar je terecht kunt met al jouw vragen en opmerkingen. Daarnaast kunnen onze specialisten je helemaal gratis adviseren over financiële en juridische vraagstukken. We ontlasten je met de facturatie en voorkomen dat je elke opdrachtgever apart moet factureren. Bij ons heb je de mogelijkheid om de administratie zoveel mogelijk uit handen te geven en adviseren we je over de vele fiscale voordelen die je als zzp’er geniet.

5. Bij ons is het risico op een schijnconstructie zoveel mogelijk uitgesloten

Naast de grote voordelen van zzp’er zijn in de zorg, zijn er ook risico’s waar je goed op moet letten. Bij een schijnconstructie werk je volgens de wet in een situatie die niet meer zelfstandig is. Je loopt risico op een forse naheffing. Lees hier meer over hoe je een schijnconstructie vermijdt.
Onze contracten zijn zo ingericht dat een schijnconstructie wordt uitgesloten. Nog belangrijker; er wordt op toegezien dat de inhoud van de contracten ook worden uitgevoerd zoals contractueel afgesproken.

De voordelen op een rijtje

Risico op een schijnconstructie wordt zoveel mogelijk uitgesloten.
De vrijheid om zelf te bepalen wanneer, bij wie en voor welke duur je bij iemand aan de slag gaat.
Je bepaalt jouw eigen tarief en voorwaarden.
ZorgRecruit brengt geen kosten in rekening bij de zzp’er.
Je krijgt een vaste contactpersoon waar je terecht kan.
We helpen je door jou van financieel en juridisch advies te voorzien.
Administratie kun je uit handen geven en we delen belangrijke fiscale tips met jou.

Ben je al freelancer? Schrijf je dan hier in. Er neemt iemand contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Ben je nog geen freelancer? Check ons stappenplan. Neem ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 085 – 064 06 18 of stuur een e-mail naar info@zorgrecruit.nl. Je kunt ons ook via WhatsApp bereiken (06 26 68 99 95).

Geef een reactie

WhatsApp chat