+31 85 064 06 18 Paalbergweg 26, 1105 BV Amsterdam Oude Loswal 32, 1217 TG Hilversum Ma - Vrij 9.00 - 18.00

Waarom wij?

WIJ ZIJN ER VOOR FREELANCERS

FREELANCERS

Wij zijn er voor de freelancer in de zorg. Zorgpersoneel verricht belangrijk werk binnen de zorg. Dat moet gewaardeerd worden. Wij helpen jou graag bij het vinden van geschikte opdrachten die passen bij jouw wensen. Zo kun jij doen waar je goed in bent, namelijk het verlenen van zorg. Wij zorgen verder voor alle administratieve rompslomp. Daar zijn wij dan weer goed in!

ZORGORGANISATIE

Wij zijn er niet alleen voor de freelancer. Wij helpen zorgorganisaties bij het vervullen van de vacatures. In de huidige markt is het vinden van gemotiveerde en kundige zorgpersoneel een grote uitdaging. Wij hebben daar ons werk van gemaakt. Daar daar elke dag mee bezig te zijn, zijn wij in staat om jou als opdrachtgever te ontlasten. Wij werken niet met onnodige accounts of dure abonnementen. Hoe simpeler, hoe beter. Dat is onze wereld.

Wij zijn

Transparant

Bij ZorgRecruit werken we transparant. Onze werkwijze maken we in het eerste contact met de freelancer en de opdrachtgever duidelijk. Wij zijn trots op onze eerlijke werkwijze.

Wij werken

Persoonlijk

Bij ZorgRecruit heb je altijd een vaste contactpersoon. Zo zorgen we ervoor dat de communicatie soepel verloopt en jij weet waar je terecht kan.

Bij ZorgRecruit brengen we geen bemiddelingskosten in rekening bij de freelancer. Ook de opdrachtgever betaalt geen abonnementskosten of andere verborgen kosten.

SCHRIJF JE NU IN!

WhatsApp chat